Sara

Cherrybell’s Black Zara by Magic
e. Lynnfield Last Magic u. Cherrybell’s Blue Ritzi Girl

Langhåret collie
Født: 14.07.1999 Død: 20.02.2014
CEA: crd
HD: C
MDR: -/-

Sara var halvsøster til Kelly, mor til Mathilde og Ida og mormor til Nemi.

Litt egen og sta var hun, men uendelig god og snill. Hun var ikke den enkleste jeg har jobbet med, og var en helt annen type collie enn de to jeg hadde da jeg fikk henne. Men hun var arbeidsvillig og veldig morsom å jobbe med.

I sine yngre dager var hun en ivrig jeger, og elgen var favoritt… I en jegers hender vil jeg tro hun kunne vært trent til jakt, i mine hender ble det agility og du verden så mye moro vi hadde i agilityringen. Med klikkeren trente vi også inn mange morsomme triks som hun ble veldig god på.

Med Sara er startet agilityeventyret mitt, og prestasjonene hennes helt fra starten overgikk alt jeg hadde forestilt meg da hun vant den andre konkurransen vil deltok i.

Dette medførte at jeg måtte revurdere mine ambisjoner, og konkurranseinstiktet ble tilkoblet. Hun fikk opprykkene sine og vi startet i klassse 2. Der klarte hun seg like bra og kvalifiserte seg videre til klasse 3. Jeg valgte imidlertid å forbli i klasse 2 fordi hun manglet litt fart og fordi jeg derfor syntes det var morsommere å være på toppen av resultatlistene i klasse 2 enn i bunnen i klasse 3.

På utstilling fikk hun 3 CERT og et høyt antall CK

Sara hadde to kull med hhv 2 og 1 valper.