Mathilde

Sandcourt Abracadabra
e. NUCH NV’98 Frobisher Freelancing Amalie u. Cherrybell’s Black Zara by Magic

Langhåret collie
Født: 11.07.2002 Død: 27.06.2014
CEA: crd
HD: A

Mathilde var den førstefødte i mitt oppdrett, datter av Sara og halvsøster til Ida.

Hun var flokkens naturlige leder, men og en god sådan. Hun var snill og menneskekjær, og hadde du først kommet innenfor sonen hennes var du en venn for livet. Det spilte ingen rolle om hun ikke hadde sett folk på år og dag, hadde hun lagt sin elsk på noen glemte hun dem aldri og gjensynsgleden var en hel seremoni av dans og lyd.

Mathilde var veldig spesiell for meg. Hun hadde masse herlig personlighet og utstrålte glede. Hun kunne være litt stram med andre hunder, spesielt gutta, men så lenge de oppførte seg som hun synes de skulle var hun vennligheten selv.

Siden jeg allerede var godt i gang i agility med Sara, var det naturlig å ta med Mathilde på trening også. Hun skulle vise seg å være et stort talent, og hadde den farten jeg manglet på Sara. Hun var fantastisk morsom å jobbe med, og helt lydløs (!) på banen. Hun seilte da også gjennom klasse 1, men da ny sesong startet og hun debuterte i klasse 2 var noe galt. Det viste seg at hun hadde fått en ryggskade, og agilitykarrieren måtte avsluttes. På side eldre dager fikk hun prøve seg på blodspor, og likte godt å få lov å bruke nesa på den måten.

På utstilling fikk hun 3 CERT

Mathilde ga meg to kull med hhv 4 og 3 valper.