Macy

NUCH RL1 AG1 AGH1 Sandcourt Fly Me To The Moon
e. NUCH NJV’14 Kikkiathy’s Wow Factor In Black u. NUCH NVCH RL1Courthill Collies Age Of Miracles

Langhåret collie
Født: 31.05.2016
CEA: crd (valp og voksen)
HD: A
AD: 0

Macy er fra Majas første kull og og mitt første blue merle kull. Hun er en hund med stor arbeidslyst, vilje og evne og går på alle oppgaver med krom rygg. Samtidig er hun en trivelig og enkel hund å ha i hverdagen.

Hun startet sine første år hos min mor og de har vært en ordentlig radarpar, men siden hun trenger litt mer enn bare turer og ble litt høy på seg selv har hun flyttet tilbake til meg. Her syntes hun i starten at det var litt kjedelig å ikke få være øverstkommanderende, men det tok ikke lang tid før hun fant sin plass i flokken.

Agility skulle bli vår aktivitet, men det tok over to år og mange lange avbrekk på grunn av både hundesykdommen og koronapandemien før vi fikk noen kontinuitet og fremgang i treningen. Nå er vi godt i gang med konkurranser også, og på ganske kort tid har hun oppnåd de kvalifiseringene (nappene) hun trenger i klasse 1. Nå klar for å fortsette agilityeventyret i klasse 2.

Macy elsker å jobbe uansett hva det måtte være, og i fravær av agilitytrening ble hun også (som resten av flokken) introdusert for rallylydighet og un seilte igjennom klasse 1 med topp poengsummer. I klasse 2 står det agilityhindre i banen og da har det blitt litt vanskeligere for henne å holde fokus. For øyeblikke har jeg pauset rallylydigheten, men kanskje jeg plukker opp den tråden igjen senere. Macy viser også gode takter i blodspor, og målet er å både få trent og meldt på noen blodsporprøver i løpet av 2022

Macy gjør det også godt i utstillingsringen og oppnådde sitt championat på første forsøk to år gammel.