Hippie

Sandcourt Hip To Be Square
AG1 AGH1 AG2 AGH2

e. Androma Oscar Bailey u. NUCH NBSCH RL1 AG1 AGH1 AG2 AGH2 AG3 AGH3 Sandcourt Fly Me To The Moon

Langhåret collie
Født: 21.06.2020
CEA: crd
HD: C
AD: 0

Hippie er født tidlig i koronatiden, og som datter av Macy og Oscar forventet jeg valper med mye energi. Det har jeg også fått, Hippie er et herlig fyrverkeri av en hund og som sin mamma går hun inn i oppgaver hun tildeles uten å holde noe tilbake. Samtidig er hun en utrolig inderlig og kosete hund som veldig gjerne ligger i armkroken i sofaen og som kobler av hundre prosent hjemme.

Hippie er en super brukshund og det er i agilityringen vi trives alder best! Hun er min 6. collie jeg trener og konkurrerer med og hun distanserer de andre med god margin hva fart angår. Hun er fortsatt fersk og under utvikling samtidig som jeg lærer meg å handle en raskere hund. Vi disker fortsatt flere løp enn vi kommer igjennom, men vi konkurrerer i klasse 3 og har det veldig gøy! I skrivende stund (mars 2024) har hun nettopp vunnet sitt første løp i klasse 3 og fått sitt aller første agility(hopp)cert ♥️

I 2024 er planen å plukke opp blodsportrening og kurs igjen. Blodspor og agility er i hver sin ende av skalaen hva gjelder eksplosivitet og tempo, og at hun takler begge deler så godt varmer et hjerte som spriker mellom flere hundesporter <3.

Hippie har også vært noen få ganger på utstilling og har 2 utstillingscert.

Våren 2020 var en spesiell tid, og uten for mye forklaringer endte jeg med å velge en skygget sobel hannhund til kombinasjonen som har gitt meg Hippie. Ikke et dårligere valg, men «feil» farge til Macy. Fire soble valper kom til verden, tre av de er sobel merle – deriblant Hippie. Det er dog umulig å være annet enn veldig glad for denne hunden jeg endte med å beholde, og som gir meg så utrolig mye hundeglede.