Hippie

Sandcourt Hip To Be Square
e. Androma Oscar Bailey u. NUCH RL1 AG1 AGH1 Sandcourt Fly Me To The Moon

Langhåret collie
Født: 21.06.2020
CEA: crd
HD:
AD:

Hippie er født tidlig i koronatiden, og som datter av Macy og Oscar forventet jeg valper med mye energi. Det har jeg også fått, Hippie er et herlig fyrverkeri av en hund og som sin mamma går hun inn i oppgaver hun tildeles uten å holde noe tilbake. Samtidig er hun en utrolig inderlig og kosete hund som veldig gjerne ligger i armkroken i sofaen og som kobler av hundre prosent hjemme.

Vi er i startgropa til mye moro, Hippie og jeg. I oktober 2021 kunne jeg endelig får startet agilitytrening med henne, og her er det full tenning. Samtidig er hun veldig førervâr og lett å handle. I skrivende stund har hun gått sitt første offisielle stevne og debuterte med en 2. plass, så det lover veldig godt for tiden fremover.

I 2021 gikk vi også blodsporkurs og dette er noe hun også viser god evne til å klare. Planen er å fortsette treningen i 2022 og kanskje få gått en prøve eller to etterhvert. Blodspor og agility er i hver sin evne av skalaen hva gjelder eksplosivitet og tempo, og at hun takler begge deler så godt varmer et hjerte som spriker mellom flere hundesporter <3.

Hippie entret også utstillingsringen i 2021 og fikk CERT og BIR på første forsøk.

Våren 2020 var en spesiell tid, og uten for mye forklaringer endte jeg med å velge en skygget sobel hannhund til kombinasjonen som har gitt meg Hippie. Ikke et dårligere valg, men «feil» farge til Macy. Fire soble valper kom til verden, tre av de er sobel merle – deriblant Hippie. Det er dog umulig å være annet enn veldig glad for denne hunden jeg endte med å beholde, og som gir meg så utrolig mye hundeglede.