Emma

NUCH Sandcourt Blue Glaze
e. SEUCH SEVCH RLDN Korad Gatefields Hot Or What u. NUCH NVCH RL1 Courthill Collies Age Of Miracles

Langhåret collie
Født: 01.03.2018
CEA: crd og ppm
HD: B
AD: 0

Emma har jeg beholdt fra Majas andre kull.

Hun er like snill og mild som sin mamma, er stillferdig og krever ikke mye i hverdagen. Da Macy flyttet tilbake til meg flyttet Emma til min mor hvor hun nå bor til daglig, og hun trives like godt som alenehund der som i flokken her.

Emma er ikke noe arbeidsjern i hundesporter, men hun trives med små oppgaver og henter villig både sko, tøfler og aviser. Hun er også med å tømme vaskemaskinen sammen med Maja og Mynte, men der de jobber med stor iver for ved å hente plaggene i maskinen står hun parat ved siden av meg og knabber det de har hentet. For å levere til meg og forventer belønning selvsagt :D. Men aller mest er hun en flott tur- og familiehund og hun er med overalt hvor min mor ferdes.

Emma har fått prøve seg på blodspor og er sånn passe interessert i det. Det vil si, hun har både gått veldig gode spor og noen ikke fullt så bra. Eller som instruktøren sier: hun vet hva hun skal, men velger å gjøre noe annet…

Hun har også fått prøve agility og det syntes hun er gøy, så hun får trene hageagility når hun er hos meg.

Emma har selvsagt også vært i utstillingsringen hvor hun har mange gode resultater, og hun har oppnådd sitt utstillingschampionat.