Hannhund ledig

På grunn av en avbestilling har jeg denne herlige hannvalpen ledig til rett hjem. Her går han nå under navnet Jonatan, og han er en blid, trivelig og sosial utadvendt liten kar. Han ønsker seg et hjem hvor han får være aktiv del av sin eiers daglige tilværelse med turer og andre aktiviteter.

Jonatan har vokst opp i en flokk på tre valper, som også går sammen med sin mor og husets andre voksne tisper, og to katter. . Valpene vokser opp i stua og har nå også veldig mye utetid på stor plass i hagen. De får være med på korte ekspedisjoner i skogen og de blir tilvent å kjøre bil, gå i bånd og mange andre opplevelser.

Jonatan har fått jevnlige ormekurer og leveres med helseattest og øyeattest. Han er ID-merket og registrert i NKK. Valpene er leveringsklare fra 12. august.

Ta kontakt på kjersti@sandcourt.net eller ring 91301914 om du er interessert i denne go’gutten 🙂