Planlagte kull

 

I julen var Maja og jeg på tur i Sverige, og det ventes valper her i begynnelse av mars. Maja er nå fem år gammel og er en utrolig trivelig og behagelig hund. Hun fikk sitt norske viltsporshampionat (NVCH) på bare noen få forsøk i 2015, og i 2017 oppnådde hun også sitt utstillingschampionat (NUCH). . Maja er en veldig fin dame å ha i hus og fungerer fint i min lille flokk. Hun liker å jobbe og få oppgaver å løse, men er ikke den jeg har med størst driv og motor. Til gjengjeld er hun den aller enkleste jeg har i hverdagen og er supergrei på alle vis – på tur, på reise og hjemme. Hun har blitt min private servicehund og elsker å få hente og plukke opp gjenstander og leverere til meg og hun blir litt fornærmet om hun ikke får lov å tømme vaskemaskinen. Maja har hofterøntget med HD-A (fri) og er øyelyst uten anmerkning (fri) som både som valp og voksen. Fra Majas første kull i 2016 er alle hofterøntget fritt (A eller B)

Hennes makker til dette kullet er Rod, SUCH Korad Gatefields Hot Or What. Rod er en veldig trivelig gutt og jeg gleder meg stort til å se resultatet av denne kombinasjonen. Rod har HD-A og er øyelyst med crd som valp og uten anmerkning som voksen.

Ta gjerne kontakt om du er interessert i valp etter denne kombinasjonen. Sender du en e-post setter jeg pris på at du forteller litt om deg selv, din livssituasjon, om du har erfaring med hund fra før, og hva slags tanker du har rundt det å anskaffe en hund generelt – og collie spesielt. Du er selvfølgelig også hjertelig velkommen til å ringe for en prat :)

Stamtavle