Kelly

Cherrybell’s Black Xport

KDSC_0304_1elly er halvsøster til Sara, og ble hentet hos Kicki og Christer Ekblad i Sverige høsten 1995. Hun ble min trofaste følgesvenn i over 13 år og vil for alltid ha en spesiell plass i mitt hjerte.

Med Kelly begynte jeg å delta på utstillinger, og i flere år reiste jeg rundt i Sør-Norge sammen med gode collievenner. Vi hadde utrolig mye moro på disse turene, og Kelly fikk med seg både blåsløyfer og BIR på sin vei. 3 cert ble det til sammen, og veldig mange CK. To hovedutstillinger på rad stod hun på plassen bak cert-vinneren, men storcert og championattittel forble bare nesten.

Kelly ga meg utrolig mye hundelykke. I tospann med Thea utgjorde de et perfekt par, med all den glede to hunder kan ha av hverandre. De hadde et fullstendig avklart rangforhold, og det tok meg et år å oppdage at det var Thea som hadde range. Etter hvert som det kom flere hunder i huset kilte de seg imellom på rangstigen, men Kelly og Thea hang likevel sammen som erteris hele sine liv.

Kelly hadde en hjertefeil (PDA) som medførte at hun aldri fikk valper. Imidlertid hadde hun aldri plager eller symptomer forbundet med dette, og levde ett fullverdig liv.

Det var med stor sorg jeg måtte ta farvel med Kelly da hun fikk slag 13 1/2 år gammel.